Gepubliceerd op donderdag 07 maart 2019

Nieuwe collega’s: Angela Kleijn en Chantal Bas

Letselschade.com heeft weer twee nieuwe aanwinsten voor het team. Eind 2018 is Angela Kleijn begonnen als commercieel assistent en Chantal Bas als medewerker op de financiële afdeling en het secretariaat. Allebei hadden ze geen achtergrond in de letselschadewereld, maar na een paar maanden zijn ze blij dat ze de stap hebben gemaakt.

Chantal werkte zestien jaar in de logistieke dienstverlening voordat ze bij Letselschade.com begon. Snel schakelen, werken onder druk en toch accuraat blijven zijn de vaardigheden die ze nu inzet voor haar nieuwe werkgever. lees meer

“De switch werd vooral ingegeven doordat ik behoefte had aan meer maatschappelijke betrokkenheid in mijn werk. Ik haal veel voldoening uit het contact met cliënten en het bieden van een helpende hand. Daarnaast verzorg ik de secretariële ondersteuning van Stefan van der Leun.”


Ook Angela maakte een flinke overstap. Zij was voorheen werkzaam bij de Rabobank. In haar nieuwe functie ondersteunt ze bij de commerciële activiteiten van het kantoor. Daarnaast springt ze bij op het algemeen secretariaat als dat nodig is. lees meer

“Doordat ik functies combineer blijf ik uitdaging houden in mijn werk. Ik vind het leuk om naast het commerciële werk, nu ook betrokken te zijn bij de sociale kant. Bij Letselschade.com heerst een prettige werksfeer: een goede combinatie van professioneel, collegiaal en persoonlijk. Daar voel ik mij ook goed bij.”