Gepubliceerd op vrijdag 24 mei 2019

Letselschade.com… wie zijn wij en wat kunnen wij voor u betekenen?

Wat is letselschade?

Letselschade is de lichamelijke of geestelijke schade die u lijdt als gevolg van bijvoorbeeld een verkeers- of bedrijfsongeval. Een ander kan hiervoor aansprakelijk zijn.Letselschade.com regelt deskundig uw letselschadezaak.

Wanneer iemand anders aansprakelijk is voor uw letsel, dan kunt u bij de veroorzaker of zijn verzekeraar terecht voor vergoeding van uw schade. Het regelen van een letselschadezaak is in de meeste gevallen een ingewikkeld en emotioneel belastend proces. U krijgt met veel verschillende partijen en uiteenlopende belangen te maken. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringsmaatschappijen, advocaten, arbeidsdeskundigen of medisch specialisten. En de praktijk leert ons dat de ‘schuldvraag’, de hoogte van de schade en de financiële vergoeding daarvoor in veel van de gevallen tot langdurige discussie leiden.

Daarom is het verstandig om u door een deskundige partij bij te laten staan.
Letselschade.com – onze naam zegt het al – is letselschadespecialist en heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring op dit gebied. Belangrijk voor u om te weten, wij zijn een onafhankelijke specialist die uitsluitend voor de belangen van letselschadeslachtoffers opkomt.

Voor wie werken wij: 

Naast het bijstaan van slachtoffers werken wij voor diverse partijen zoals: de advocatuur (schadeberekeningen), het intermediair, werkgevers (verhalen van loonschade) en verzekeraars (rechtsbijstand en zorgverzekeraars).

We hebben een vast inloopspreekuur voor slachtoffers met vragen over letsel- of overlijdensschade. Dit spreekuur is vrijblijvend en hier zijn geen kosten aan verbonden.
Het spreekuur vindt plaats iedere dinsdagochtend van 10:00 tot 12:00 en donderdagmiddag van 15:00-17:00.

Letselschade.com

Contactpersoon Joost Groot

De Wederik 8
3355  SK  Papendrecht

T: 078-6443440
I: www.letselschade.com
E: info@letselschade.com

 

Bron: MeerBusiness