Gepubliceerd op donderdag 19 september 2019

Letselschade.com Rollers maken zich op voor nieuw seizoen

De rolstoelbasketballers van BV Hoofddorp zijn begonnen aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Het belooft een interessant jaar te worden. Het team is op eigen initiatief uit de Eredivisie gestapt en komt dit jaar uit in de Toernooidivisie, vergelijkbaar met de Eerste Divisie in het voetbal. Letselschade.com is al drie jaar de trotse hoofdsponsor van de Rollers.

“De Toernooidivisie is een veel breder platform, in de Eredivisie doen gewoon te weinig teams mee. Het is niet leuk om elke twee weken dezelfde tegenstanders te treffen. Daar komt ook nog bij dat veel spelers kinderen hebben en in de Toernooidivisie er ook vrije zaterdagen zijn,” vertelt forward Marc de Hond.

De ambitie van het team is er in ieder geval niet minder om. De hoop is gevestigd op het kampioenschap. Het team is relatief wat ouder, maar beschikt over een schat aan ervaring en, niet onbelangrijk, veel lengte. Tijdens de eerste training van het jaar op 27 augustus bleek in ieder geval dat het team goed uit de zomerstop is gekomen. “Er werd direct met scherp geschoten.” Dat belooft dus veel goeds komend seizoen!

Letselschade.com vindt het belangrijk om via deze sponsoring bij te dragen aan het mogelijk maken van gehandicaptensport. Het helpt niet alleen het lichaam op gang te houden; het draagt bij aan een positieve mindset en is voor sommigen een steun bij het verwerken van de gevolgen van een ongeval.