Gepubliceerd op donderdag 05 juli 2018

Afscheid Hans van Dam

Dinsdag 10 april hebben we – na een dienstverband van bijna 25 jaar – afscheid genomen van onze gewaardeerde collega Hans van Dam. Niet alleen een afscheid van ons kantoor, maar in feite ook een afscheid van de letselschadebranche en in het bijzonder de rekenkundige expertise daarbinnen.

Hans trad op 1 november 1993 in dienst van – toen nog – Expertisebureau E.S. Groot als Chef de Bureau. Het kantoor was destijds gevestigd in Sliedrecht en had 12 medewerkers. In 2003 werd hij, na een verdere groei van het kantoor, manager Financiën en Automatisering.

Later is Hans zich volledig gaan richten op de rekenkundige expertise binnen de letselschadebranche. In die hoedanigheid heeft hij zowel voor onze eigen letselschade-experts als in opdracht van advocaten en advocatenkantoren veel rekenrapporten uitgebracht.

In 2012 ging Hans officieel met pensioen. Aangezien wij hem toen nog niet konden missen en hij de zin en energie had om op freelance basis nog voor ons kantoor te werken, hebben wij (en de markt) nog ruim 6 jaar van zijn expertise gebruik kunnen maken. Behalve het rekenwerk heeft Hans in deze periode ook collega Karen Zabel opgeleid tot volwaardig rekenkundig expert.

Ook Karen wordt veelvuldig ingeschakeld voor het berekenen van overlijdensschades en verlies van arbeidsvermogen. Daarnaast komt haar bedrijfskundige opleiding goed van pas bij het opstellen van o.a. bedrijfseconomische analyses. Vanwege de toestroom van nieuwe opdrachten en opdrachtgevers wordt ook onze collega Marinda Krijgsman opgeleid tot rekenkundig expert (teamrekenkundigen@letselschade.com).

We zijn Hans veel dank verschuldigd voor zijn inzet voor ons letselschade.com en de branche. We wensen hem nog veel gezonde en gelukkige jaren toe, samen met zijn vrouw, kinderen, kleinkinderen en iedereen die hen dierbaar zijn.