Column: Hoe meer letsel, hoe beter

De titel doet u misschien de wenkbrauwen fronsen. Het lijkt een wat beladen uitspraak, zeker voor iemand die letsel heeft opgelopen. Ik kan u geruststellen, het ligt wat genuanceerder.

Ik krijg regelmatig de vraag hoe het met Letselschade.com gaat. Dan zeg ik – met volle overtuiging – dat het goed met ons gaat. Dat we groeien en dat we jaar op jaar de belangen behartigen van steeds meer particulieren (letsel- en overlijdensschade) en werkgevers (loonschade als gevolg van de arbeidsongeschikte medewerker). En dat ook de advocatuur ons steeds beter weet te vinden voor het maken van berekeningen en/of bedrijfseconomische analyses door onze rekenkundig experts. Klinkt misschien een beetje wrang, groeien door meer letselschades. Praktijk is wel dat je met 25 collega’s die meer schades ook gewoon nodig hebt. Enerzijds om iedereen binnenboord te houden en, niet in de laatste plaats, om het kwaliteitsniveau hoog te houden.

Natuurlijk is het wat plat om te zeggen; hoe meer letsel, hoe beter. Tenslotte wil niemand dat iemand letsel oploopt. Maar we weten dat de realiteit helaas anders is en dat een ongeval veel te vaak in een klein hoekje zit. Die realiteit kan ik niet mooier maken, ik kan alleen maar hopen dat u geen letsel oploopt. En mocht dat wel het geval zijn, dan kunt u maar beter worden bijgestaan door een erkend en onafhankelijk kantoor. Met (NIVRE Register)experts die jarenlange kennis en ervaring hebben op het complexe vakgebied van letselschade.

Onze mensen gaan – voor zover mogelijk en realistisch – primair voor het herstel van onze cliënt. En daar hoort óók een passende schadevergoeding bij. In dat kader durf ik te zeggen: hoe meer letsel in behandeling bij Letselschade.com, hoe beter!

Stefan van der Leun, accountmanager Letselschade.com