mr. Bianca Willemsen

NIVRE Register-Expert

In september 2014 ben ik begonnen met mijn rechtenstudie aan de Universiteit Utrecht. In eerste instantie werd ik het meest gegrepen door het strafrecht. Het idee van strafzaken en toga’s sprak me aan. Ik wilde het liefst meteen praktijkervaring opdoen. Tijdens mijn studie ben ik als vrijwilliger aan de slag gegaan bij Slachtofferhulp Nederland.

Hier kreeg ik dagelijks te maken met slachtoffers van geweldsmisdrijven. Dit vond ik heel leerzaam, omdat hier in de rechtenstudie nauwelijks aandacht aan werd besteed. Ik vond het heel dankbaar werk om de belangen van slachtoffers te behartigen, maar ik merkte na een paar jaar dat ik behoefte had aan een grotere en veelzijdigere uitdaging.

Ik solliciteerde daarom naar een stage bij Letselschade.com. In mei 2017 kwam ik hier als stagiair terecht, niet wetende wat me te wachten stond. Het bleek achteraf een goede keuze. Ik vond de overstap naar de letselschade-expertise ontzettend interessant, vanwege de grote variëteit aan zaken.

Ik kreeg te maken met verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en ongevallen met dieren. Na een paar maanden ‘geproefd’ te hebben aan de letselschade-expertise, heb ik besloten dat ik verder wil in dit vakgebied: het liefst als belangenbehartiger bij Letselschade.com. Na de afronding van mijn master Nederlands Recht ben ik op 1 juli 2018 bij Letselschade.com in dienst gekomen als Expert. Ik zal de komende jaren worden opgeleid tot NIVRE Register-Expert.

Het belangrijkst vind ik om betrokken te zijn bij het slachtoffer. Het dagelijks contact met slachtoffers is iets waar ik veel energie uit haal en wat me voldoening geeft. Werken bij Letselschade.com is zeer uitdagend, het is ‘mensenwerk’ en dat is precies wat ik zoek in mijn baan. Ik wil me er voor de volle 100% inzetten om voor de cliënt een verschil te maken.

mr. Bianca Willemsen wordt ondersteund door:

Claudia Visser

Assistent mr. Georgette Kuntz
Assistent mr. Bianca Willemsen Directiesecretaresse Rini Withagen