drs. MA Msc. Nicky Trijssenaar

Rekenkundig Expert

Naast dat ik in de bancaire sector werkzaam ben, zet ik mijn rekenkundige vaardigheden parttime in bij Letselschade.com. Na eerder als zelfstandig rekenkundige te hebben gewerkt ben ik nu aangesloten bij Letselschade.com om samen verder te professionaliseren, met elkaar voor anderen. Letselschade.com is een uniek team met veel ervaring waar wordt omarmd dat geen mens hetzelfde is. De sociale betrokkenheid en de extra mile die hier wordt gelopen voor letselschadeslachtoffers is iets waar ik mij graag mee verbind. Het praktiseren van waarden als kwaliteit en empathie, efficiency en betrokkenheid, betrouwbaarheid en openheid, inspanning en vrolijkheid is een herkenbaar uitgangspunt, waar ik de laagdrempeligheid en respect aan wens toe te voegen.

Na mijn opleiding beleid en organisatie (Universiteit van Amsterdam) heb ik 22 jaar gewerkt als consultant waaronder voor een accountancyorganisatie en de belastingdienst, bijvoorbeeld op vaktechnische afdelingen waar ik oplossingen aandroeg voor complexe zaken. Uit mijn eerdere werk in de private sector heb ik het dynamische meegenomen en van mijn werk bij de overheid de servicegerichtheid en maatwerk.

Tot voor kort was ik was ik te vinden als persoonlijk zaakbehandelaar en vaktechnisch medewerker (interim) bij de herstelorganisatie toeslagen waar ik dankzij de openheid van talloze ouders en kinderen veel heb meegekregen van wat zij hebben meegemaakt. Ik heb er grote bewondering gekregen voor de veerkracht van gedupeerden.

Mij realiserend dat het vaststellen van financiële gevolgen na een ingrijpende situatie veelal een abstracte kwestie is, streef ik er nu telkens naar om zonder vooringenomenheid te rapporteren. Om te komen tot een optimale weergave van de ontstane situatie in de taal van cijfers. 

Het contact met, en de betrokkenheid van diverse partijen maakt dit werk immer boeiend. Op dit moment behandel ik geen integrale letselschadezaken maar concentreer ik mij volledig op het rekenkundige.

Naast het werk gaat mijn interesse onder andere uit naar tijd doorbrengen lekker buiten in de natuur en het bouwen van houten puzzels met mechanica. Een stukje beweging is fijn naast kantoorwerk. In het seizoen voer ik culinaire experimenten uit met wat ik in de moestuin tot leven heb gebracht, natuurlijke limonadesiropen, ijs van verbene en kruiden etc. Een gewaagde onderneming komende uit een familie met eeuwenlang deficient in het kookdna. Ook probeer ik elke week tevergeefs de lotto te winnen en kan ik daarover melden dat cijfermatig inzicht niet voor een grote winstkans zorgt, dit universum blijft gelukkig een mysterie.