Detachering

Oplossing op maat!

Heeft u achterstanden in de behandeling van uw dossiers? Bestaat er behoefte aan tijdelijke ondersteuning bij het intern opleiden van uw medewerkers? Of zijn er bezettingsproblemen, bijvoorbeeld vanwege (zwangerschaps)verlof of arbeidsongeschiktheid van werknemers?

Wij bieden u een oplossing op maat door onze medewerkers bij u te detacheren. Hierdoor kunt u uw tijdelijke probleem efficiënt laten oplossen. Dit scheelt u structurele personeelskosten; u neemt net zo veel manuren bij ons af als u ook werkelijk nodig heeft. Bovendien blijft u kwalitatief goed werk afleveren. Dit alles totdat u uw eigen bezetting weer op orde heeft!

Uiteraard is het ook mogelijk om deelopdrachten aan ons uit te besteden. Bijvoorbeeld als één van uw medewerkers behoefte heeft aan ondersteuning bij het maken van een berekening van verlies van arbeidsvermogen of overlijdensschade. Als er op korte termijn een afspraak gemaakt moet worden met een tegenpartij en u daar zelf geen mensen voor beschikbaar heeft, kunt u ook een beroep op ons doen.