Herstelcoaching

De draad van het gewone leven weer oppakken, dat is wat slachtoffers na een traumatische ervaring willen!

Betrokkenheid bij een ongeval is voor vrijwel alle slachtoffers een ingrijpende gebeurtenis. Naast het opgelopen letsel, ontstaat veelal ook onzekerheid over het herstel, de arbeidsongeschiktheid en de financiële consequenties.

De praktijk leert dat ingewikkelde letselschadetrajecten, bureaucratie en een soms langdurig proces om tot afwikkeling van de letselschade te komen, niet bijdragen aan een spoedig herstel.
De inschakeling van een herstelcoach, bij voorkeur in de beginfase van de behandeling van een letselschadedossier, zorgt ervoor dat slachtoffers de regie weer snel in eigen hand nemen. Het slachtoffer weet vaak als geen ander wat het beste voor hem of haar is. Een herstelcoach staat met raad en daad het slachtoffer bij, waarbij hij of zij zelf de verantwoordelijkheid heeft over het eigen herstelproces! De herstelcoach helpt hierdoor bij het emotionele en sociale herstel, dat net zo belangrijk is als het medische herstel.

Waarom wachten als iedereen verder wil? Op het gebied van herstelcoaching werkt Letselschade.com samen met Het HerstelcoachBureau, verbonden aan de Bureaus in Houten.

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met een van onze experts via telefoonnummer 078 6 443 440 of per e-mail: info@letselschade.com.

 

herstelcoach