Gepubliceerd op donderdag 14 december 2017

Masterclass voor studenten master Aansprakelijkheid en Verzekering

door Stefan van der Leun


Sinds 2014 is Letselschade.com associate van de master Aansprakelijkheid en Verzekering van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Letselschade.com vindt het belangrijk om een master te ondersteunen die zich specifiek richt op het aansprakelijkheidsrecht om studenten goed voor te bereiden op dit vakgebied. De master van de Erasmus Universiteit is dit jaar opnieuw bekroond met de titel ‘Topopleiding door de Keuzegids Masters 2017’.

Als onderdeel van deze samenwerking bieden wij ieder studiejaar twee studenten de kans om vier weken stage te lopen op ons kantoor. Dit is een goede ervaring voor studenten om kennis te maken met de belangenbehartiging aan de kant van het slachtoffer. Voor ons is het ook een uitstekende gelegenheid om kennis te maken met de studenten; dit jaar hebben we zelfs een van de stagiairs, Marinda Krijgsman, als expert aangenomen.

Een ander belangrijk onderdeel van dit samenwerkingsverband is de jaarlijkse masterclass die bij ons in huis gegeven wordt. Op 24 oktober was het zover, een groep van ongeveer 20 studenten was bij ons op kantoor. Na een presentatie over ons kantoor door expert Georgette Kuntz, was het woord aan Ellen van den Berg, arbeidsdeskundige en herstelcoach bij de Bureaus in Houten. Zij vertelde uitvoerig over Herstelcoaching, een onderwerp dat op veel interesse van de studenten kon rekenen. Vervolgens vertoonde expert Ellis Verhoeven één van onze bedrijfsfilmpjes met de bedoeling een discussie op gang te brengen. Deze discussie werd voortgezet tijdens de afsluitende borrel.

Wij hopen in 2018 weer een student van deze gemotiveerde groep terug te zien als stagiair op ons kantoor.

Stefan van der Leun is accountmanager bij Letselschade.com

Geschreven door