Gepubliceerd op donderdag 26 mei 2016

Letselschade.com sponsort Music op Til(t)

door Stefan van der Leun

Vrijdagavond 8 april jl. vond de eerste editie van Music op Til(t) plaats in zalencentrum De Til (de naam van het evenement verwijst naar de locatie) in Giessenburg. In vijf zalen en in de foyer werden diverse muziekstijlen ten gehore gebracht, zoals blues, klassiek, jazz en pop. Sponsoren konden hun naam verbinden aan een van de zalen en mochten deze vervolgens naar eigen smaak inrichten.

Letselschade.com heeft haar naam aan het jazzcafé verbonden. Tijdens deze muzikale avond waren relaties uit de omgeving onze gast. Mede daardoor – maar uiteraard ook door de geweldige optredens – was de avond voor iedereen zeer geslaagd.

Op het programma stond een drietal optredens. Mannenkoor De Dekmantel trapte de avond rond 20.30 uur af. De koppeling naar jazz was niet helemaal te maken, maar de stemming zat er in ieder geval meteen goed in! Liefhebbers van jazz kwamen daarna nog voldoende aan hun trekken door de optredens van jazzband Ice Cream en showorkest Big Band Blast. Vanwege het aanhoudend enthousiasme van het publiek werd er tot ruim na middernacht doorgespeeld.

We kijken terug op een gezellige, sfeervolle en bovenal muzikale avond!

De organisatie van Music op Tilt was in handen van Lions Club Alblasserwaard Tablis, en de opbrengst van deze avond komt geheel toe aan goede doelen. Op de avond zelf werd al een cheque van € 5.000,- overhandigd aan de Voedselbanken in de Alblasserwaard. Daarnaast kan een aantal andere doelen nog een gift tegemoet zien.